Édes, mák-túlsúlyos és morzsalékos a tésztája. Ki-ki eldöntheti, hogy számára ezek előnyök-é. A receptet fűszeréslélektől vettem. Én legközelebb kevesebb olajat teszek a tésztába és feleennyi mákot. Téglalap alakú szilikonban sütöttem meg, de a háromszög tortaszeleteléshez ragaszkodtam. Megoldható. :-)
Recept gyűjtemény képekkel, főzési tippekkel, főleg pékáruk, kifli-zsemle-kenyér-pogácsa-lepény féleségek. Könnyű receptek, vadhúsok és tészták, levesek és krémek a családunk mindennapjaiból. Mit főzzek ma? Főzz velem!
2011/07/20
nagggyon mákos
Édes, mák-túlsúlyos és morzsalékos a tésztája. Ki-ki eldöntheti, hogy számára ezek előnyök-é. A receptet fűszeréslélektől vettem. Én legközelebb kevesebb olajat teszek a tésztába és feleennyi mákot. Téglalap alakú szilikonban sütöttem meg, de a háromszög tortaszeleteléshez ragaszkodtam. Megoldható. :-)