Jénaiba halmoztam, egy-egy félbevágott paradicsommal a tetejükön. A jénait 160-180 fokos sütőbe tettem és vártam, hogy készre süljön 40 percet legalább. Jól piruljon rá a bacon!
Recept gyűjtemény képekkel, főzési tippekkel, főleg pékáruk, kifli-zsemle-kenyér-pogácsa-lepény féleségek. Könnyű receptek, vadhúsok és tészták, levesek és krémek a családunk mindennapjaiból. Mit főzzek ma? Főzz velem!
2011/07/06
májjal, sajttal töltött csirketekercs sütőben
házisajtot használtam a töltelékhez, ami most kicsit az anikósajt állagához hasonlít vagy egy puhább kecskesajthoz.
4 vékony szelet csirkemellem volt, sóztam, borsoztam és fokhagymás olajban pácoltam kicsit. Mindegyik alá egy-egy bacont terítettem. 2 tekercsbe sajtszeletet, a másik kettőbe fél-fél csirkemájat ültettem, feltekertem és megtűztem.
Jénaiba halmoztam, egy-egy félbevágott paradicsommal a tetejükön. A jénait 160-180 fokos sütőbe tettem és vártam, hogy készre süljön 40 percet legalább. Jól piruljon rá a bacon!
Jénaiba halmoztam, egy-egy félbevágott paradicsommal a tetejükön. A jénait 160-180 fokos sütőbe tettem és vártam, hogy készre süljön 40 percet legalább. Jól piruljon rá a bacon!