2010/11/14

spenótos-sajtos csirkegöngyöleg



Hozzávalók:

2 marék spenótlevél
fél csirkemell két szeletben, kikloffolva
4 szelet sajt
2 ek mascarpone
só, bors, fokhagyma

a spenótot megfonnyasztottam némi sós vízben, fokhagymával, sűrítettem rajta mascarponével és hagytam kicsit állni. Eközben a csirkemellet besóztam, borsoztam, ráterítettem két-két szelet vékony sajtszeletet. A spenótból vettem egy kanállal, kicsit kinyomkodtam a levét és elterítettem a husin. Fogpiszkálót készítettem a kezem ügyébe és feltekertem a husit és több helyen megtűztem. Egy lábosban forrósítottam olajat és minden oldalán kisütöttem. A sajt nem folyik ki, nem kell aggódni. Szeletelve tálalom. Szépek a színei!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...